Home >  Downloads >  Vortex >  SiteMap
Gewijzigd: 2018-06-24 @ 17:33
English version Nederlandse versie

Icon Vortex Icon


Versla de Beurs!
Downloadknop

Introductie

Het programma VORTEX is a dynamisch handels- en managements-syteem voor het beheren van beleggingsportefeuilles van aandelen en/of derivaten, volgens de Vortex-Methode.
Met de Vortex-Methode kunt u een aanzienlijk hoger rendement behalen dan via de koop- en houdenmethode, zonder dat het nodig is studie te maken van beleggingstechnieken.
Met stabiele, niet volatiele fondsen is het normaal gezien mogelijk minimaal een jaarlijks rendement te halen van 25%, als de koers gemiddeld constant blijft. Voor een goptimaliseerd systeem kan een rendement worden behaald tussen de 50 en 100%. Deze cijfers kunnen natuurlijk alleen worden bereikt als men ervaring heeft gekregen met het beleggen met Vortex. Deze cijfers worden niet gegarandeerd, maar we kunnen voorbeelden laten zien, waarin deze rendementen worden behaald.

Download of bekijk de PowerPointpresentatie die de theorie illustreert.
Bekijk de presentatie, gehouden voor HCC!Beleggen.
Hier vindt u een lijst met boeken en artikelen over de Vortex-methode.

Vortex kan ook worden gebruikt om koersen te downloaden. De Nederlandse fondsen zijn reeds opgenomen in de database, uit de Ammerikaanse fondsen is een selectie gemaakt. U kunt zelf fondsen die u wilt downloaden toevoegen of verwijderen.
U kunt met Vortex ook overzichten afdrukken van de portefeuille en van alle acties, zoals inleggen, kopen en verkopen.

VORTEX is geschikt voor Windows 2000/NT/XP/Vista/7/8. De demoversie kan gratis worden gedownload en is gedurende 30 dagen volledig functioneel. Registratie kost € 100,-. Het programma waarschuwt wanneer er een nieuwe versie beschikbaar is. De updates zijn gratis te downloaden

View the .xml file and the PADGen picture file.

Beschrijving

Bij het opstarten van Vortex zie u het Hoofdscherm. Dit is verdeeld in twee delen; Aan de linkerkant staan de fondsen van de huidige portefeuille, de rechter kant is gevuld met al de gegevens van het fonds, dat in de linker kant is geselecteerd.
De geschiedenis van de portefeuille wordt bewaard zodat u eenvoudig door de oude datasets kunt bladeren met behulp van de navigatieknoppen of F7 en F8 of met de rode pijltjes naar links of rechts.
Heel handig is de "Advies-Generator". Deze geeft "Marktorders", die helpen u uw investering te optimaliseren volgens de Vortex-Methode.
Voor het gemak zijn zowel menu's als knoppen beschikbaar.
Hoofdvenster
Vortex kan grafieken met de koersgeschiedenis van de fondsen tonen, de waarde van de fondsen in de portefeuille en de totale waarde van de portefeuille. Deze gefieken worden getoond met absolute of relatieve vertikale schaal. De horizontale schaallengte kunt zelf instellen (in onderstaande grafiek is de lengte 365 dagen).
Uiterst recht staat een lijst met beschikbare fondsen. Dubbelklik op een fonds om de grafiek te tonen.
De vertikale lijntjes op de horizontale schaal geven de bestaande datasets aan.
De rode lijn is het 30-daags gemiddelde.
Koersgrafiek

Informatie

Er is context-gevoelige help aanwezig. Druk ergens op F1 en de bijbehorende helppagina verschijnt. U kunt de Help ook openen door op het vraagteken te klikken of via het menu. Er verschijnt dan een menu met twee items:
Info Menu
"Help"
Klik op dit item voor de helppagina's
"Over Vortex"
Klik op dit item voor informatie over het programma en de auteurs.
Klik in dit informatie-venster op de registreren-knop om u te registreren.

Conclusie

De demo-versie van Vortex is gratis. Bevalt het u, dan kunt u zich registreren. Voor € 100 krijgt u een volledig functioneel programma en wordt u op de hoogte gehouden van opdates, die u gratis kunt downloaden. Uw bijdrage stelt ons in staat het programma verder te ontwikkelen.
Op- of aanmerkingen kunt u ons mailen.

Vertaling

VORTEX is tweetalig, bij het eerste opstarten gebruikt het de taal van de Windows-versie, die u gebruikt. U kunt via de Instellingen overschakelen op Engels.

Downloaden

Download het programma Vortex nu. De demo is gratis. U kunt het programma zonder risico proberen; it kan eenvoudig weer van uw computer worden verwijderd ("Start | Configuratiescherm | Programma's en onderdelen | Vortex" => Klik op de Wijzigen/Verwijderen-knop).

Download het programma als volgt:
Eerste methode (download en installeer)
Dit is de eenvoudigste manier:
Tweede methode: (download en bewaar)
Gebruik deze method als u Vortex op een nadere computer wilt installeren of als u de demo aan uw vrienden wilt geven.

Installatie

Het installeren van het programma is eveneens eenvoudig. Aannemende dat het gedownloadede bestand is bewaard in "c:\Temp" dan: Volg nu de aanrwijzingen in the setupprogramma om Vortex te installeren.