Home >  Downloads > ckOpties   SiteMap
Bijgewerkt: 2018-06-24 @ 17:38

Icoon ckOpties Icoon


Maak uw AEX-Opties overzichtelijk!
Downloadknop
Introductie
Het programma ckOpties is bedoeld om meer inzicht te krigen in hoe de waarde van een Strangle of een Straddle verandert gedurende de looptijd. Het programma werkt alleen met AEX-opties.
Het is eenvoudig om strangles of straddles toe te voegen en de koersen te downloaden. Het verloop van de totale waarde van de strangle in de tijd wordt in een grafiek getoond.

Met ckOpties kunt u: Hoe werkt het
Na het starten van ckOpties ziet u in het Hoofdscherm onder de knoppenbalk de twee meegeleverde strangles. De nieuwste koersen worden gedownload en in de grafiek getoond. Beschrijving
Als u ckOpties opstart, dan verschijnt het hoofdvenster:
Hoofdvenster
In de titelbalk staat de naam van het programma en het versienummer. Daaronder ziet u de Knoppenbalk. Rechts van de knoppen wordt het aantal gedownloade koersen gemeld en wordt de laatste AEX-index getoond.
Onder de knoppenbalk ziet u een overzicht van alle ingevoerde Strangles en Straddles.
De waarde van de geselecteerde optiecombinatie verschijnt in de grafiek. Hier ziet u duidelijk hoe die waarde van dag tot dag verandert, afhankelijk van de AEX-index.

Knoppen

Knoppen

De volgende knoppen zijn aanwezig:
Update ckOpties
Als er tijdens het opstarten van ckOpties een internetverbinding is checkt het programma op de website van ckOpties of er een nieuwere versie beschikbaar is.
Is er geen internetverbinding dan gebeurt er niets.
Is er een nieuwere versie beschikbaar, dan stelt het programma voor het te downloaden. Na het downloaden kunt u het installeren. Uw gegevens blijven behouden.

Informatie
U kunt overal in het programma hulp over het betreffende deel krijgen door op F1 te drukken.

Klikt u op de knop "Over ckOpties", dan verschijnt een menu, met twee items:
Infovenster
"Help"
Klikt u op dit item, dan verschijnt het helpvenster met de inhoudsopgave
"Over ckOpties"
Klikt u op dit item, dan verschijnt een venster met informatie over het programma en de auteur.
Aboutvenster
Einde
Als u op de knop "Sluiten" klikt, dan wordt ckOpties afgesloten.
Besluit
Het programma ckOpties wordt gratis ter beschikking gesteld. U wordt regelmatig op de hoogte gehouden van eventuele updates, die u steeds gratis kunt downloaden.
Heeft u opmerkingen, laat dat even weten via een e-mailtje. Deel het programma uit onder uw vrienden en kennissen!
Zegt het voort! Zegt het voort!

Downloaden
Download het programma ckOpties nu. Het programma is gratis. U kunt het programma zonder risico proberen; het kan eenvoudig weer van uw computer worden verwijderd ("Start | Instellingen | Configuratiescherm | Software", scroll naar ckOpties en klik op de Toevoegen/Verwijderen-knop).

Download het programma als volgt:

Eerste manier (downloaden en installeren)
Dit is de eenvoudigste manier: Tweede manier (downloaden en opslaan):
Gebruik deze manier als u ckOpties op meer dan een computer wilt installeren of als u de demo aan vrienden of kennissen wilt geven. Installeren
Het installeren van het programma is eveneens zeer eenvoudig. Als we aannemen, dat het gedownloade bestand in "c:\Temp" is bewaard, dan: Volg nu de aanwijzingen van het setupprogramma om ckOpties op uw computer te installeren.