Home >  Downloads >  ckCover   SiteMap
Bijgewerkt: 2018-06-24 @ 17:09
English version English version

Icoon ckCover Icoon


Maak zelf uw CD-covers!
Downloadknop

Introductie

ckCover is een gratis programma voor het maken van CD-covers of CD-inlays.
Na vruchteloos gerommel met allerlei programma's en een poging om templates voor Word te gebruiken heb ik de moed opgegeven. Na alle opgelopen virussen te hebben verwijderd ben ik zelf maar een programma gaan schrijven.
Ik ben wel happy met het resultaat; Het voldoet mij goed.

De foto voor de voorkant en de tekst voor de achterkant kunnen worden ingelezen. Ze komen automatisch op de juiste plek te staan. Ook de zijkanten (de 'splines') worden hierbij keurig gevuld. Het geheel kan als project worden bewaard voor later gebruik. Een eenvoudige helpfunctie geeft een handleiding voor het van internet halen van de foto voor de voorkant en de inhoudslijst voor de achterkant.

Beschrijving

Bij het starten van het programma verschijnt het hoofdscherm.
Hoofdscherm Hierop bevindt zich een aantal knoppen en de layout met snijlijnen en kaders voor de inlays.

Knoppen

Besluit

ckCover is gratis beschikbaar. Heeft u opmerkingen of suggesties aarzel niet ze per e-mail te uiten. Geef het programma door aan uw vrienden en kennissen!

Downloaden

Download het programma ckCover nu. Het programma is gratis. U kunt het programma zonder risiko proberen; het kan eenvoudig weer van uw computer worden verwijderd ("Start | Instellingen | Configuratiescherm | Software", scroll naar ckCover en klik de Toevoegen/Verwijderen-knop).

Download het programma als volgt:

Eerste manier (downloaden en installeren)
Dit is de eenvoudgste manier:
Tweede manier (downloaden en opslaan)
Gebruik deze manier als u ckCover op meer dan een computer wilt installeren of de demo aan vrienden of kennissen wilt geven:

Installeren

Het installeren van het programma is eveneens zeer eenvoudig. Als we aannemen, dat het gedownloade bestand in "c:\Temp" is bewaard, dan: Volg nu de aanwijzingen van het setupprogramma om ckCover op uw computer te installeren.